Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Thuys virksomhed
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 36868368
Adresse: Lindetoften 33, 2630 Taastrup
E-mail: kontakt@littlegreenworld.dk
Telefonnummer: +4560808765
Etableringsår: 09-08-2015

Betaling

Du kan betale med betalingskort. Læs mere om betalingsmulighederne Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs på e-mærkets hjemmeside hvorfor

Levering

Du har mulighed for selv at afhente din vare og spare fragtprisen. Varer sendes almindeligvis via GLS eller DAO i Danmark for fast 40 kr. Typisk er leveringstiden 2-4 hverdage, men det afhænger af GLS og DAO. Du modtager en sms når pakken er klar til afhentning i pakkeshop.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Fortrydelsesretten er opdelt i levende planter og andre forbrugsvarer (som fx glas, potter og lignende).
På forbrugsvarer er der som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Little Green World.
På planter er der 48 timers fortrydelsesret.

    • Fortrydelsesfristen udløber for planter 48 timer eller for andre forbrugsvarer 14 dage efter den dag du;
  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal for planter inden 48 timer eller for andre forbrugsvarer inden 14 dage fra modtagelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved

kontakt@littlegreenworld, +4560808765

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

    • 1. Aftaler omfattet af § 7, stk. 2:
  • Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, eks. sammenplantninger eller terrarier der laves på bestilling.
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. I forhold til levende planter (ikke på bestilling) er der i Little Green World dog 48 timers fortrydelsesret.
  • Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som tilbydes), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor meddelelse af din beslutning om at fortryde denne aftale er modtaget. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil varen er returneret og modtaget, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Thuy Bich Kim, Lindetoften 33, 2630 Taastrup
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular; Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på https://littlegreenworld.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Rimelige fragtomkostninger refunderes

Er reklamationen berettiget refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger. Er fragtomkostningen den samme som ved købet, 40 kr, betragtes fragtomkostningen altid som rimelig.

Varen sendes til:

Thuy Bich Kim, Lindetoften 33, 2630 Taastrup
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vedhæft gerne et billede.