Der begynder at ske lidt med mine tomatfrø. Mine såkaldte bonsai frø er også begyndt at spire. Dem er jeg stadig meget skeptisk overfor. Der stod på pakken at de var af sorten rød løn, men efter lidt google søgning har jeg svært ved at tro på at de spirer bliver til løn. De skaller som de smider af sig er små og aflange mens løn frøet ser større ud og mere rundt, ligesom et mørkebrunt citronfrø. Nu er jeg den nysgerrige type, så jeg vil stadig lade den gro og se om jeg kan identificere den på et senere stadie. Mit gæt er at det bliver til nogle fine ukrudtsplanter😂

Spirerne strækker sig mod lyset, som man kan se på billedet. Derfor vender jeg dem med nogle dages mellemrum for at få dem til at rette op.

Avokadoerne er der ikke sket noget med endnu.

Dette er andet indlæg i serien omkring mine forårsspriringer for 2018. Se alle indlæg i serien