Lige for tiden eksperimenterer jeg med forskellige spiringsteknikker og frø, bl.a. har jeg afprøvet et bonsai kit som jeg fik i bryllupsgave. Jeg har også udhulet nogle avokadoer og stukket nogle tandstikker i kernerne, der er kommet i et glas vand. Sammen med min chili fra sidste år er de med i mit eksotiske bonsai projekt.

Jeg er ikke helt sikker på at noget af det kommer til at lykkes, så jeg har også sået nogle tomater bare for at have en enkel sikker vinder. Egentlig står der på pakken at tomaterne først skal sås i marts måned, men jeg tænker der hurtigt bliver lunt og lyst i min udestue, hvor der er gulvvarme, i forhold til et drivhus, så mon ikke det kommer til at passe meget godt med at starte en måned før. Jeg kunne hvert fald ikke vente længere😊

Om nogle uger regner jeg med at der kommer et blogindlæg ud af det, forhåbentlig med en masse billeder af nogle søde små spirer🌱🌱🌱🙏

Dette er første blogindlæg i serien omkring mine forårsspriringer for 2018. Se alle indlæg i serien