Om små tre dage tager min mand og jeg på bryllupsrejse til Thailand. Jeg glæder mig vildt meget! Vi har bl.a. booket ophold på to mindre øer, hvor der skulle være rigtig meget natur og oplevelser lige efter mit botaniske hjerte. Jeg tager selvfølgelig et godt kamera med og fotograferer en masse billeder af de planter og blomster som jeg støder på, så glæd jer til billederne.

På min webshop betyder det, at jeg holder ferielukket fra 26. marts til og med 9. april. Alle ordrer i den periode bliver først behandlet når jeg er hjemme igen. Ordrebeløb bliver ikke trukket før pakker afsendes.

Vi ses snart igen!💚

 

Billedet af taget af newroadboy

Jeg har ikke været i Thailand før, så hvis du har nogle gode fifs til planteoplevelser som jeg skal være på udkig efter må du gerne skrive dem i kommentarfeltet😊