Jeg har længe gået og set mig lun på de der fine Pinterest billeder af planter i glas aka terrarier. Jeg skriver “planter i glas” fordi når du søger terrarium på dansk får du altså noget liiiidt andet frem, sådan noget med store akvarier, kokossmuld og lodne firbenede eller endnu værre ottebenede kryb frem.

Ottebenet kryb i “klassisk” terrarium. Billede af Svante Adermark

Yep, terrarium på dansk er ikke så fint. Terrarium på .com sider meeeeget fint.

Nåh, men efter længe overvejelser og udskydelser har jeg altså endelig taget meget sammen til at lave dem. Det tog bare lidt tid, fordi der er nogle forberedelser, såsom indkøb af glas, jord, planter, sten / drænbundlag og andre pyntegenstande. I stedet for at undersøge det helt til bunds har jeg bare kastet mig ud i det og så må jeg tage tingene som de kommer ellers kommer jeg jo aldrig i gang. Eller sådan er det i hvert fald for mig 🙂

Her er resultatet:

 

Du kan se flere billeder i mit album på Facebook 1. Serie