1. Du har ikke tal på hvor mange planter du har, men inderst inde ved du nok godt at det er langt over 300. Når dine venner eller familie spørger, lyver du om antallet, så det virker væsentligt mindre^^’

  Billede af F. D. Richards

 2. Du hopper, synger og danser af glæde når dine frø begynder at spire eller når der kommer nye skud på dine planter.

  Billede af saiberiac

 3. Du insisterer på at beholde alle 53 chili spirer selvom du kun skal bruge fem.
 4. Du har altid jord under neglene, der efterhånden ikke kan vaskes eller gnubbes af. Du tager neglelak på alene af den grund at skjule dine beskidte negle – i farven grøn selvfølgelig😉

  Ser dine negle også sådan ud?… Billede af bark

  …så brug grøn neglelak! Billede af Kate Brady

 5. Om morgenen når du står op finder du små blade liggende på din hovedpude, der er faldet af fra dit hår. Du ved ikke hvor længe de har siddet der, et tidspunkt efter sidste hårvask til nu.
 6. Du taler begejstret om dine planter selvom den du taler med tydeligvis har mistet interessen, endda i plantebutikker, hvor selv ekspedienten begynder at komme med undskyldninger for at afslutte samtalen.

 7. Dit tøj matcher dine planter og det er helt bevidst.

  Billede af MissMessie

 8. Du gruer for at tage ud at rejse, også selvom din veninde eller mor har lovet at vande dine planter for dig, fordi du simpelthen ikke stoler på at andre kan passe dine planter godt nok. Hvis du ikke har nogen til at vande planterne undgår du helt at rejse på det tidspunkt.
 9. Når du tager på bilferie planlægger du en rute, der tager dig forbi en række planteskoler og plantebutikker.
 10. Hver gang du tager ud for at handle gennemgår du som det første plantesektionen for at se om der er kommet nye planter eller planter på tilbud, også selvom du var der i går.

  Jeg fandt disse palmer på tilbud til kun 15 kroner! Det betaler sig at holde øje.

 11. Du kender både den danske, den engelske og den latinske betegnelse for dine planter😎
 12. Du navngiver dine planter og omtaler dem som “hun” eller “han”, eller du referer til nye skud og spirer som “dine babyer”.

  Billede af Richard Smedley

 13. Dine børn og kæledyr har navne efter planter, træer eller blomster, eks. Birk, Ask, Pil, Mirabella, Baldrian, Gro, Bellis, Lilje, Viol, Rose, Siv.
 14. Du bruger meget tid på at tage billeder af dine kæledyr i flotte poseringer sammen med dine planter.

  Jeg synes bare hund og planter gør sig særdeles godt sammen på billeder🐶+🌳= 💕

 15. Din yndlingsårstid er foråret for så kan du begynde at plante i haven igen, alt begynder at spire og gro, og de første blomster springer ud.
 16. Du er ved at løbe tør for plads til dine planter og udtænker kreative løsninger til at få plads til flere, eks. hænger planter op fra loftet eller på gardinstænger, køber glasborde og stiller planter nedenunder, køber plantevægge, fjerner græs i haven for at kunne få mere jord eller spørger naboer om du må dyrke planter i deres haver.

  Mit sofabord er lavet af plexiglas med levende planter nedenunder. Læs også En fiks idé: glasborde med levende planter nedenunder “planteborde”

 17. Du kan efterhånden ikke finde dine møbler for alle planterne i din stue.

  Kan du spotte lænestolen? Billedet er fra Facebook-gruppen, House Plant Hobbyists af Gaines

 18. Det er ikke ualmindeligt for dig at finde frø og stiklinger i dine lommer.

  Billede af Kyle Taylor

 19. Du bestøver selv dine planter og ser dig selv som en lille bi eller kolibri.

  Billede af usfwsmidwest

 20. Hvis en af dine planter bliver syge eller dør kan du ligge søvnløs om natten og spekulere over hvad der gik galt og hvad du kunne have gjort anderledes.

  Billede af David Steele

 21. Du har en planteblog😂
 22. De fleste kender dig som en harmløs person, men når du finder uldlus og svampemyg i dine yndlingsstueplanter eller endnu værre snegle i din køkkenhave, som du har puslet om i flere måneder, blot for at se den blive fortærret og gennemhullet i løbet af en enkel nat, så bliver du forvandlet til en koldblodig morder og skyr ingen midler i at komme bæsterne til livs.
 23. Din Facebook-profil ligner mere en side for en planteskole end det ligner en personlig profil; dit profilbillede indeholder planter, dit coverbillede indeholder planter og din tidslinje er fyldt med billeder af blomster, urter og flere planter.

  Sådan ser min Facebook-profil altså ikke ud lige nu, men det er tæt på

Har du flere forslag til hvad der kan stå på denne liste, så kom endelig med dem!😀

 

Thumbnail-billedet i dette indlæg er taget af Jeannette Taylor, som kalder sin plante for Big Phil.